Vraagprijs bepalen

Een essentieel beginpunt bij de verkoop van je woning is het bepalen van de juiste marktwaarde, vraagprijs en verkoopstrategie.  Gedurende het verkoopproces krijg je volledige begeleiding om tot een snelle, succesvolle verkoop van jouw woning te komen.

Advies van een aangesloten makelaar/taxateur

Zodra je jouw woning via Vendas gaat verkopen wordt je bijgestaan door een ervaren makelaar/taxateur die bij Vendas is aangesloten. De makelaar komt eerst bij jou langs voor een kennismaking en woningopname. In ca. 45 minuten wordt de woning volledig opgenomen en de makelaar werkt vervolgens een opname rapport uit. In dit rapport staat een concreet advies over de verkoopwaarde van jouw woning. Deze waarde is gebaseerd op basis van de bevindingen van de makelaar in combinatie met cijfers van reeds verkochte, soortgelijke woningen in de buurt. 

Bepaal zelf de vraagprijs van jouw woning

Het opnamerapport geeft je een goede indicatie van de verkoopwaarde van jouw woning. Je bepaalt echter altijd zelf de uiteindelijke vraagprijs zodra je de woning te koop zet op Vendas. Op het veilingplatform werken we met een vraagprijs, maar je kunt ook kiezen voor een  'bieden-vanaf-prijs' om het biedproces te starten.

Doe een gratis waardebepaling

Wil je eerst een online indicatie ontvangen van de huidige marktwaarde van jouw woning? Doe dan een gratis online waardebepaling 

Een optimale voorbereiding

Zodra de vraagprijs van jouw woning bepaald is, worden het verkoopplan, de woningpresentatie en de publicatie in orde gemaakt. Een professionele fotograaf maakt foto's en video's van jouw woning en belicht hierin alle pluspunten van de woning. Er worden plattegronden gemaakt van de woning en de woningbeschrijving wordt toegevoegd op Vendas, Funda en alle overige relevante woning websites. Bekijk het volledige proces van gratis je huis verkopen via Vendas 

NEEM CONTACT OP MET VENDAS 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie