Bieden vanaf prijs

De beste prijsstrategie voor de verkoop van je woning

Op basis van het prijsadvies over de marktwaarde van jouw woning bepaal je in overleg met de aangesloten makelaar jouw prijsstrategie. Je bepaalt uiteindelijk zelf de minimale vraagprijs waarmee jij jouw woning te koop aanbiedt via VENDAS. Het advies van VENDAS is om te starten met een prijs die iets onder de marktwaarde ligt: met een lagere vraagprijs trek je immers meer kandidaat kopers aan. 

VENDAS werkt met een helder biedingensysteem waarbij naast een vraagprijs ook een 'bieden-vanaf-prijs' kan worden gevraagd. Het grote voordeel voor verkopers hierin is dat je gaandeweg het proces de vraagprijs nooit hoeft te verlagen.

De biedingen zijn online inzichtelijk voor jou als verkoper, maar ook voor kandidaat-kopers. De ervaring leert dat doordat men alle biedingen zien, zij geneigd zijn om tegen elkaar op te bieden. Dit heeft een gunstig effect op de verkoopprijs. 

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over het gratis verkopen van je woning? Of meer informatie over het veilingconcept van VENDAS? 

NEEM CONTACT OP MET VENDAS

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie