Online bieden voor verkopers

Online bieden op jouw woning

Vendas is een online biedplatform waarbij kandidaat-kopers online direct een bod kunnen uitbrengen op jouw woning. Kandidaat kopers kunnen een bod uitbrengen en zien de andere biedingen die er op het huis zijn. Dit maakt het biedingsproces 100% transparant: kopers weten dat ze niet teveel of juist net 500 euro te weinig hebben geboden. Bij een gesloten biedingssysteem blijven kopers met een vervelend gevoel zitten omdat ze niet weten wat de andere biedingen zijn geweest. 

De beste verkoopstrategie

Het beidingssysteem van Vendas leidt vaak tot een hogere verkoopopbrengst. Wanneer een kandidaat koper, die een bod heeft uitgebracht, is overboden ontvangt deze een notificatie en kunnen ze direct nogmaals een bod uitbrengen. Deze transparante manier van online bieden is dé verkoopstrategie die aantoonbaar de allerhoogste opbrengst oplevert. Met Vendas vervang je ook direct het volledige onderhandelingsproces met kandidaat kopers. Dit kan namelijk soms erg spannend en frustrerend zijn.

Advies en begeleiding bij de verkoop van jouw woning

Vendas werkt samen met ervaren makelaars en adviseurs om jou als verkoper gedurende het verkoopproces goed te adviseren. Denk hierbij aan het uitvoeren waardebepaling, het bepalen van de verkooptactiek en de begeleiding tijdens de verkoop. Zij beschikken over alle ervaring en data om je een goed prijsadvies te geven. De woning komt met een perfecte presentatie op Funda, Vendas en alle andere woningwebsites. 

 

NEEM CONTACT OP MET VENDAS

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie