Advies en begeleiding bij verkopen

Via Vendas is het mogelijk om gratis je woning te verkopen. Je krijgt gedurende het hele verkooptraject advies en begeleiding van een ervaren makelaar zodat je jouw woning zo goed mogelijk verkoopt. Dit zit bij de verkoopopdracht inbegrepen en brengt voor jou als verkoper geen kosten met zich mee

Woningopname en verkoopstrategie

Je hoeft niets alleen of zelf te doen. Een aangesloten makelaar helpt je bij het gehele proces. Daarom komt er eerst een makelaar bij jou langs voor een kennismaking en woningopname. Zodra hij of zij de woning zelf gezien heeft kan er een gericht prijsadvies worden afgeven.

Verkoopplan

Op basis van het prijsadvies wordt er in overleg met de makelaar een verkoopplan opgesteld. Aan de hand van dit concrete verkoopplan met tijdlijn weet je altijd exact wat er wanneer gebeurd. Vaak is het binnen 30 dagen duidelijk of de woning verkocht wordt. Zodra alle afspraken zijn vastgelegd start de makelaar met de woningpresentatie.

Woningpresentatie en publicatie

Een professionele fotograaf maakt foto’s en video’s van jouw woning en zorgt dat alle pluspunten van de woning extra onder de aandacht gebracht worden. Ook wordt de woning direct opgemeten om de plattegronden te maken.

De woningbeschrijving met foto’s wordt gepubliceerd op Vendas op social media, Funda en alle overige relevante woning websites.

Onderhandelen via het biedplatform

Het voordeel is dat de onderhandelingen door het online biedplatform worden overgenomen. Dit bespaart je vele telefoontjes en eventuele lastige gesprekken. Het biedplatform is transparant en eerlijk omdat bieders elkaars online biedingen zien. Zo weten zij zeker dat ze niet teveel betalen en kunnen ze een nieuw bod uitbrengen zodra ze worden overboden. Jij ontvangt daarnaast altijd direct een notificatie van nieuwe biedingen zodat je te allen tijde op de hoogte bent. 

Koopovereenkomst

Jouw makelaar stelt de koopovereenkomst op en zorgt dat verkoper en koper deze ondertekenen. Meestal tekent eerst de verkoper en daarna de koper. Op het moment dat de koopovereenkomst getekend is en de financiering rond is, is jouw woning officieel verkocht. 


Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over het gratis verkopen van je woning? Of meer informatie over het veilingconcept van Vendas? 

NEEM CONTACT OP MET VENDAS

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie