Bezichtigingen

Bezichtigingen

Verkoop jij je woning via VENDAS? Dan heb je zelf meer regie in het verkoopproces. Dit betekent dat je ook de manier van bezichtigen bepaalt. In plaats voor elke bezichtiging een aparte afspraak te maken is het veel efficiënter om een open dag te organiseren. Dit scheelt je veel tijd om elke keer de woning toonbaar te maken en bijvoorbeeld kinderen en huisdieren elders onder te brengen. 

Wat doe je zelf bij de bezichtigingen?

Het organiseren van ten minste twee keer een open dag is in feite het enige dat je hierin zelf hoeft te doen. Kopers vinden het vaak prettiger als de eigenaar van het huis de rondleiding begeleidt, dan wanneer een makelaar dat doet. Ze krijgen dan direct antwoord op alle vragen aangezien de bewoners het meeste weten over het huis en de buurt. Zeker wanneer er een verbouwing heeft plaatsgevonden, jij weet dan precies te vertellen wat er wanneer is aangepast. 

Wij adviseren om twee open dagen te organiseren, bijvoorbeeld op een woensdag- of vrijdagmiddag en op een zaterdag. Dat is praktisch en vaak haalbaar voor veel mensen. Het grote voordeel hierin is uiteraard dat je jouw huis maar twee keer verkoopklaar dient te maken. Zorg dat je optimaal voorbereid bent op het begeleiden van bezichtigingen met onze tips. 

Besteed jij de bezichtiging toch liever uit?

Heb je zelf geen tijd of valt het begeleiden van de bezichtigingen je toch tegen? Geen probleem. Het is uiteraard mogelijk om de bezichtigingen en rondleidingen uit te besteden aan een ervaren hostess of makelaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

NEEM CONTACT OP MET VENDAS

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie