Hoe het werkt voor kopers

Online biedplatform: een nieuwe manier van bieden

Zodra je op zoek gaat naar een nieuwe woning is die op internet snel gevonden. Het probleem is dat veel andere zoekers ook interesse hebben in hetzelfde huis. Een bod uitbrengen op een huis is dan vaak erg lastig en gewoon een gok. Bij het gewone bieden is er sprake van een gesloten inschrijving. Kopers weten niet welk bedragen er zijn geboden door andere kopers, je hoort alleen of je de hoogste bieder bent of niet. Hierdoor blijf je altijd in onzekerheid of je niet teveel geboden hebt toen je het huis kocht. Of dat je net te weinig hebt geboden en het misschien met 1.000 euro meer wel een huis had gekocht

100% eerlijk en transparant biedsysteem

VENDAS doorbreekt deze traditionele manier van bieden. Met het online biedplatform hebben alle kopers een eerlijke kans om op een woning te bieden. Er is namelijk geen sprake van stille verkoop of gesloten enveloppen met een eenmalig bod. Daarnaast kan de makelaar de prijs ook niet opdrijven door te bluffen over andere geïnteresseerden. Het online biedsysteem is eenvoudig, transparant en volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat iedereen altijd kan zien wat er op een woning is geboden. Je ontvangt daarnaast een notificatie zodra je bent overboden en je krijgt de gelegenheid om een nieuw bod uit te brengen. Let er wel op dat er mogelijk veilingkosten in rekening worden gebracht. Deze worden automatisch bij het bod opgeteld. 

Op deze manier zijn de prijzen transparant en betaal je als koper nooit teveel. Goed idee toch?

Waarom is VENDAS eerlijk voor kopers?

  • Je kunt zien welk bedrag anderen bieden en daarna je bod verhogen of je ontbindende voorwaarden aanpassen.
  • Via een tijdbalk kun je de begin- en eindtijd van de veiling van de woning volgen. Bij een bod in de laatste 15 minuten van de veiling’ wordt de tijd verlengd met een aantal minuten vanaf het laatste bod.
  • 100% transparant: altijd alle biedingen inzichtelijk.
  • 100% eerlijk: geen stille verkoop, bluffende makelaars of eenmalige biedingen.
  • Snel duidelijkheid: je weet direct waar je aan toe bent.
  • Iedereen maakt evenveel kans. 
  • Ontvang direct notificaties bij een nieuw bod.
  • De biedingen zijn 24/7 live te volgen.
  • Op VENDAS.nl vindt je veel tips en informatie over het biedproces.

Gratis registreren

Nadat je de woning hebt bezocht. Registreer je gratis op VENDAS. Nadat je account is goedgekeurd kun je deelnemen aan de veiling. 

DIRECT REGISTREREN

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie