Open huis

Interesse in een woning? Bezoek het open huis

Voor alle beschikbare woningen op VENDAS worden ten minste twee open dagen georganiseerd waar kandidaat kopers de woning kunnen bezichtigen. Je maakt eerst gratis een account aan op VENDAS en meldt je daarna aan voor de open dag.

De bewoners van het huis organiseren, eventueel samen met hun makelaar, ten minste twee open dagen. Tijdens dit open huis geven zij een rondleiding aan alle kijkers. Prettig, want de huidige bewoners weten vaak alles over het huis, de buurt en eventuele verbouwingen. Zo kun je als kijker alle vragen stellen en uit eerste hand antwoord krijgen. Het kan zijn dat de verkoper een hostess of makelaar ingeschakeld heeft om de bezichtigingen te begeleiden. 

Neem jouw aankoopmakelaar mee

Je bent als kijker uiteraard vrij om jouw aankoopmakelaar mee te nemen. Heb je nog geen aankoopmakelaar? Via het VENDAS platform kun je eenvoudig in contact komen met ervaren aankoopmakelaars. 

Gratis registreren

Registreer je gratis op VENDAS en meld je aan voor de bezichtiging van het huis dat je voor ogen hebt. Na het bezoeken van de open dag kun je online je bod uitbrengen zodra de veiling van de woning start.

DIRECT REGISTREREN

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie