Online bieden kopers

Online bieden op jouw droomhuis

Heb je een woning gevonden waar je een bod op uit wil brengen? Online bieden kan via de veilingsite VENDAS. Een biedingssysteem dat 100% eerlijk en transparant verloopt. Om succesvol een online bod uit te brengen zijn er een aantal stappen om te doorlopen.

  1. Registreer je gratis op VENDAS en selecteer de woning die je interessant vindt;
  2. Schrijf je in voor één van de twee open dagen die de verkopers van de woning organiseren;
  3. Zodra de online veiling van de woning start is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Een transparant veiling- en biedproces

De verkoper van de woning bepaalt een minimale prijs waarmee de veilig gestart wordt. Nadat jij jouw account op VENDAS geactiveerd hebt kun jij deelnemen aan online veilingen en een bod uitbrengen op een woning. Biedingen worden gedaan onder vermelding van een eigen gekozen gebruikersnaam, hierdoor blijven jouw persoonlijke gegevens verborgen voor andere bieders. 

In het biedingsproces zie je altijd wat er tot op heden al op de woning is geboden. Bij het uitbrengen van jouw bod kun je direct aangeven welke voorbehouden er gelden. Denk hierbij aan het voorbehoud van financiering en eventueel een bouwkundige keuring. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om aan te geven wanneer je wil aanvaarden. Het bod is openbaar en zichtbaar voor anderen. Hierbij wordt enkel je voornaam getoond, de gestelde voorwaarden blijven afgeschermd. 

Zodra jouw uitgebrachte bod overboden wordt ontvang je direct een notificatie. Dit geeft jou de gelegenheid om een nieuw, hoger bod uit te brengen. Dit kun je middels een biedrobot ook automatisch doen tot het ingestelde maximum bedrag. Let op; de koop is pas definitief wanneer het koopcontract is getekend.

Gratis registreren

Registreer je gratis op VENDAS en meld je aan voor de bezichtiging van het huis dat je voor ogen hebt. Nadat je een open dag bezocht hebt, kan het online bieden op jouw droomhuis beginnen.

DIRECT REGISTREREN

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie